27 december 2010

Kookboek: Onder de Olijfboom

Ik kreeg onder de kerstboom een prachtcadeau; het kookboek 'Onder de Olijfboom'. Een lees en kookboek in een. Je proeft Italie, terwijl het zich eigenlijk in Zwitserland afspeelt.

De recepten zijn goed te doen. Logisch, want waar staat de Italiaanse keuken voor: pure ingrediënten van goede kwaliteit.Wat heb je verder nog nodig?

Zoek je een sorbetrecept? Er staat een heel mooi oranjeroode sorbet van grapefruitsap en Martini in. En voor wie zelf vruchten wil inmaken: Kersen of Kumquats in Brandewijn, zie onderstaande verrukkelijke foto! - Flora -


Kookboek 'Onder de Olijfboom'


1 opmerking:

  1. Ik vond vandaag dit ebook over koken met passie geschreven door een chef met 20 jaar kookervaring.

    Dit ebook geeft een duidelijke uitgebreide video begeleiding wat de cursus nog duidelijker en laagdrempeliger maakt.

    In de cursus leer je:

    De juiste gereedschappen leert te gebruiken.

    Beter met verschillende smaken kunt omgaan

    Verschillende kooktechnieken leert toepassen.

    Plezier te hebben bij het bereiden van voedsel.

    Gezonder te koken.

    Verschillende vis en vlees bereidingen.

    En nog veel meer…

    Alvast veel kook en natuurlijk eetplezier!

    Mvg,

    Wil

    BeantwoordenVerwijderen