Koop als ik in Frankrijk ben vaak kooktijdschriften.
Nu heeft het tijdschrift 'Saveurs' - 'Smaken' een boekje uitgegeven
met een verzameling eenvoudige zomerse gerechtjes. Voor elk wel wat wils.
'Courgette surprise', een salade van venkel, appel en pecorino, hartige taarten,
gegrillde kip met taboule, vis en toetjes als 'granite de framboises au basilic',
clafoutis en 'glace croquante au chocolat' (choclate chip icecream).
Bon appetit!
-Veer-
Nu heeft het tijdschrift 'Saveurs' - 'Smaken' een boekje uitgegeven
met een verzameling eenvoudige zomerse gerechtjes. Voor elk wel wat wils.
'Courgette surprise', een salade van venkel, appel en pecorino, hartige taarten,
gegrillde kip met taboule, vis en toetjes als 'granite de framboises au basilic',
clafoutis en 'glace croquante au chocolat' (choclate chip icecream).
Bon appetit!
-Veer-

Geen opmerkingen:
Een reactie posten